Savjetovanje u sportu

Sportsko savjetovanje

Sportska psihologija bez sumnje jedan je od najdinamičnijih koncepata koji privlače pozornost kad god se pokušava objasniti uspjeh ili pogreške određenog tima ili organizacije. Ideje o mentalnim predodžbama u sportu transformirale su se tijekom godina, a u budućnosti nas očekuje još promjena. Timska izvedba i njezin utjecaj na svakog člana tima predmet su kontinuiranog proučavanja.

 

U našem savjetodavnom radu postavljamo konkretne smjernice koje potiču osvještavanje i razumijevanje načina kojim svaki član tima doprinosi putu do ostvarenja zajedničkih, visokih ciljeva.  Cilj je kroz individualan rad i rad u malim grupama sportašima ponuditi podršku u trenutnim situacijama te kontinuirano podsjećati da imaju moć utjecati na svoje odluke, postupke i reakcije. Sve što pojedinac čini ima utjecaj na konačni rezultat tima.

 

Alenka je svoje psihoterapijsko znanje nadogradila znanjima iz područja neurobiologije u sportu te psihologije u sportu na Barca Innovation Hub Universitas i kompetencijama stečenim kao igrač, sudac i trener na državnim i međunarodnim natjecanjima.

Postavite pitanje ili zakažite termin

Obratite nam se s povjerenjem.