DAN OTVORENIH VRATA SAVJETOVANJA I PSIHOTERAPIJE

U suradnji s Holističkim centrom Geranij, osmislili smo projekt besplatnog informiranja građana o tome što je to psihoterapija. Jednu subotu u mjesecu, u Centru Geranij, građani koji najave svoj dolazak, imaju prilike dobiti odgovore na svoja pitanja ukoliko ih je ikada zanimalo nešto vezano uz temu psihoterapije i savjetovanja. Termini održavanja Dana otvorenih vrata bit će unaprijed objavljeni na mrežnim stranicama Centra Geranij i Stratusa te je svoj dolazak potrebno najaviti.

TKO JE ALENKA KRALJ?

Alenka Kralj magistra je edukacije sociologije, odgajateljica i specijalizantica psihoterapije s dodatnim edukacijama iz područja egzistencijalne psihoterapije, rada s traumom, obiteljskih konstelacija, mindfulnessa i neurobiologije u sportu.

Motivaciju za savjetodavnim radom pronalazi u znatiželji prema novim otkrićima i napretku. Ključni element psihoterapije je odnos terapeuta i klijenta. Odnos se gradi u njegujućem i povjerljivom okruženju koji pruža sigurnost klijentu za istraživanje emocija i preradu iskustva. Kroz terapiju cilj je osnažiti pojedinca tako da on postane autentičniji, vjerniji sebi, da ojača samopouzdanje i vjeru u svoje odluke, da umiri svoje brige i da se lakše nosi s kojekakvim životnim okolnostima.

Za daljnja pitanja, konzultacije, edukacije, savjetovanja ili terapiju, kontakt: mob: +385921887819 e-mail: stratuscentar@gmail.com


Za sve dodatne informacije otvorenim vratima i rezerviranju termina javite se u inbox na društvenim mrežama ili putem mobitela na broj – 098/9585-989 (ViberPorukaWhatsapp)

Preuzeto sa studio Geranij: https://studiogeranij.hr/novosti/otvorena-vrata-u-geraniju/

Podijeli na:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest