Priča o stratusu

Stratus podsjeća na to da se možemo mijenjati i da sami odlučujemo do kojih ćemo se visina uzdići.


Stratus priča započinje davno, s nekom drugom pričom. O jednoj djevojčici i Dobrom divu. Dobri div, čista srca i dobrote pune duše volio je boraviti među oblacima, ponekad i iznad njih. Djevojčici je često pričao o njima, o njihovim imenima, oblicima, njihovim ciklusima i putovanjima. Pričao je o veličanstvenim susretima među njima, uzbuđenjima i spokoju koji možeš osjetiti ako im se prepustiš.

Učeći o oblacima, djevojčica je učila o životnim mudrostima, o radostima, tugama, o povjerenju, ljubavi i rastancima, o prijateljstvu. Uvidjela je da oblak savršeno predstavlja ovozemaljski ciklus života i da smo mu kao ljudi podosta slični. Rađamo se i vijemo prema gore, svatko na svoju visinu, putujemo svijetom i mijenjamo oblike, da bi na kraju puta ponovno došli zemlji, nekad u obliku nježne rose, a nekad uz glasni vjetar i gromove.

Prije nego što se Dobri div zauvijek vratio među oblake, djevojčica, tada već odrasla žena, dala mu je obećanje da će čvrsto stajati na zemlji, ali srcem slijediti oblake.

Misija

Misija Stratusa jest podsjećati na to da se možemo mijenjati i da sami odlučujemo do kojih visina ćemo se uzdići.

Vizija

Vizija Stratusa jest popularizacija psihoterapije, normalizacija brige o mentalnom zdravlju uz naglasak na cjeloviti pristup ljudskom biću.

Postavite pitanje ili zakažite termin

Obratite nam se s povjerenjem.